נחתוך את החציל לגודל 3-3 ונבריש עליו חלבון של ביצה.
נחתוך עגבנייה לפרוסות , ונחתוך בצל אדום לפרוסות, שתי פלפלים ירוקים גדולים קלופים וחריפים (לא חובה).
נתיז שמן על נייר פרגמנט ונשים עליו את כל הירקות.
נתיז שמן גם על הירקות ונכניס לתנור ל200 מעלות ל30 דקות.
נהפוך את הירקות לאחר 15 דקות.
נכניס לאחר מכן הכל לקערה, נוסיף פטרוזיליה קצוצה, רבע כוס שמן זית, רבע כוס חומץ, שתי שיני שום כתושים, מלח ורבע כפית חרדל ונערבב היטב .