נקלף את החצילים חותכים לקוביות.
נכניס לסיר עם מים חמים ומבשלים עד לריכוך קל ועד שרואים שהקוביות חציל הפכו לצבע אפרפר.
נוריד מהאש, מסננים היטב ושמים בצד.
נכין מחבת גדולה ורחבה, מזלפים שמן, ונתחיל להשחים את הבצל עד להזהבה קלה.
נוסיף את העגבניות עד לריכוך, ועם המזלג מעט נמעך.
נוסיף את טבעות הפלפל הירוק החריף, וממשיכים לטגן.
נוסיף את החצילים המבושלים, נערבב.
נוסיף את התיבול.
נמשיך לבשל לעגבנייה יש הרבה נוזלים לכן צריך בעדינות לערבב , הכל מתבשל מהרוטב וסופג טעמים.
השאירו עד לאיחוד טעמים ומי שרוצה יכול להוסיף עוד קופסא של רסק עגבניות.
נקרר ונאחסן בקופסא.