עוגיות פיצוחים קלות ומהממות שמכינים בתוך דקות ונהנים מהן שבועות
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: לימור שמואלי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
50גרם גרעיני דלעת
50גרם שקדים מולבנים (פרוסים)
50גרם שומשום
50גרם אגוזי מלך (קצוצים גס)
100גרם גרעיני חמנייה
100גרם פקאן טבעי (קצוץ גס)
2חלבונים
½כוס סוכר חום
אופן ההכנה
נערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
נוסיף את החלבונים ונערבב היטב כך שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
ניקח עם כפית מהמלית ועוד כפית שעוזרת לגרוף ונסדר את העיסה כמו שצריך.
נסדר בצורת עוגייה על נייר אפייה בתבנית התנור עד שהעיסה נגמרת.
נכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.
הערות וטיפים
כל הפיצוחים טבעיים, לא קלויים
לא לאפות יותר מידי כי הן נוטות להישרף מהר.
העוגיות מתקשות כשהן מתקררות לכן לא להילחץ אם הן נראות לכם קצת רכות בהתחלה.
לשמור בצנצנת סגורה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.