נשרה את הדגים בלימון שעה או יותר לשטוף ולסחוט.
נכניס למעבד מזון או מטחנת בשר נטחן ונעביר לקערה.
לאותו מעבד נכניס תפוח אדמה אחד צרור פטרוזיליה או כוסברה ובצל לבן נטחן ונעביר לקערת הדג.
נוסיף ביצה 2 כפות פרורי לחם. כפית פפריקה מתוקה כפית מלח כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור וקצת פפריקה חריפה.
נלוש בידיים וניצור קציצות קצת מאורכות.
לטגן בשמן בגובה כמו של שניצל תטגנו אחת ותטעמו לבדוק אם צריך לתקן תיבול
אפשר להשתמש בכל סוג של דג פילה כמו אמנון, קוד, בס, סול, ונשחק בכמויות.