Go Back
מתכון עוגת טחינה

עוגת טחינה משגעת ב-10 דקות (פרווה)

 שילוב מושלם של טחינה גולמית, טעם הדרי של תפוז מרענן ומלא שומשום לקראנצ'יות ממכרת.
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

תבנית 26

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר ווניל (10 גרם)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה

  • נערבב ביצים וסוכר במקצף ידני נוסיף את כל המצרכים ואת הטחינה בסוף.
  • נשמן תבנית 24 ב 2 כפות טחינה גולמית.
  • נפזר שומשום בדפנות.
  • נמזוג את הבלילה לתבנית.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
  • נניח לעוגה להצטנן בטמפרטורת החדר נעביר סכין בין דפנות התבנית נניח על צלחת הגשה נהפוך ונשחרר את העוגה מהתבנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.