בקערה גדולה נשים את הבשר, בצל, תפוח האדמה מגורר.
נקצוץ דק את עלי הכרפס, הפטרוזיליה, הכוסברה ונוסיף לקערה.
נוסיף את שיני השום הכתושות, פירורי הלחם, התבלינים שאתם אוהבים ומערבבים היטב ומכסים ומעבירים למקרר לשעה.
נחמם תנור על חום של 200 מעלות.
נרפד תבנית אפייה בנייר אפייה, ניצק את השמן על התבנית, ונמרח אותו כך שכל שטח התבנית יצופה היטב בשמן.
נשים קערה עם מים, נרטיב קלות את הידיים.
ניצור כדורים מתערובת הבשר בגודל פינג פונג (ממליצה לא לעשות כדורים קטנים הם מתפרקות בתנור), נלחץ אותם מעט לעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית.
נמרח מעט שמן על חלק העליון של הקציצות ונאפה 15 דקות, עד להזהבה.
נוציא מהתנור נהפוך ונחזיר לתנור ונאפה עוד 10-15 דקות עד שהקציצות זהובות.