משלבת בשלמות משמשים עסיסיים, קרם שקדים עשיר, גרידת לימון ריחני לרעננות נוספת ופרוסות שקדים לקראנצ'יות ממכרת
ציון 4.08 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אבי שריד
ציוד
תבנית 26
המצרכים
5משמשים
1כף סוכר
1שקית סוכר ווניל(10 גרם)
לבצק:
⅓כוס סוכר
70גרם מרגרינה נטורינה
1חלמון
¼1כוסותקמח
מלח(קורט)
1שקית ווניל(10 גרם)
גרידת לימון
לקרם שקדים:
¼1כוסותשקדים (טחונים)
2ביצים
תמצית ווניל(מעט)
גרידת לימון
1כף קונפלור
½שקית אבקת אפיה(5 גרם)
½כוס סוכר
70גרם מרגרינה נטורינה
אופן ההכנה
נחתוך חמש משמשים לרבעים.
נוסיף כף סוכר ושקית סוכר ווניל ומערבבים ולמקרר.
להכנת הבצק:
מערבבים שליש כוס סוכר, 70 גרם מרגרינה נטורינה, מוסיפים חלמון אחד, כוס ורבע קמח, מעט מלח, שקית ווניל, וגרידת לימון.
מערבבים לכלי משונן ומכניסים לתנור ל170 מעלות ל 10 דקות .
להכנת קרם שקדים:
נכניס לקערה כוס ורבע שקדים טחונים, שתי ביצים, תמצית ווניל, גרידת לימון, כף קונפלור, חצי שקית אבקת אפיה, חצי כוס סוכר, 70 גרם מרגרינה נטורינה, ומערבבים הכל יחד.
לאחר שנוציא את התבנית המשוננת נכניס לתוכה את הקרם שקדים.
נסדר את רבעי המשמש ומפזרים פרוסות שקדים ומכניסים לתנור ל170 מעלות ל30-35 דקות .
לאחר שהעוגה מתקררת נפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.