נפרוש את הבצק עם הניילון על משטח עבודה ונחלק לשש רצועות בגודל 25x15 ס"מ
נניח באמצע את נתח הדג ונבריש אותו בשמן זית.
נערבב בקערה את הפטרוזיליה, כוסברה ושאר התבלינים, נמליח ונפלפל את הסלמון.
נניח עשבי תיבול לאורך כל הנתח.
נפזר שקדים קלויים מעל עשבי התיבול.
נמרח את שולי רצועות הבצק במעט ביצה ונסגור כמו מעטפה ונהדק את השוליים.
נניח בתבנית, כשהתפר כלפי מטה. נבריש בביצה ונדקור את הבצק בעזרת מזלג.
נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות ונאפה למשך 25 דקות מקסימום.