Go Back
מתכון קובה בורגול

קובה בורגול בקלי קלות

קבלו מתכון פשוט וברור להכנת קובה בורגול משגעת – בצק בקלי קלות.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: מיכל מדינה

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס ג'ריש (בורגול דק)
  • 2 כוסות סולת
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן
  • ¼-½ כוס מים חמים

למילוי:

  • 1 בצל
  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • צרור כוסברה (קצוצה דק)
  • סלרי ( שקצצנו רק את חלק של העלים)

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נשרה בקערה 1 כוס של ג'ריש (בורגול דק) עם כוס ורבע מים רותחים לחצי שעה.
  • נוסיף 2 כוסות סולת, כפית מלח, 2 כפות שמן ונוסיף רבע עד חצי כוס מים חמים וללוש טוב.
  • צריך להתקבל בצק ממש נוח לעבודה אם מרגיש לכן קצת יבש תוסיפו מים אבל בטיפות כדי שלא יהיה דביק מדי.
  • אפשר לפתוח אותו למעטפת ממש דקה בקלות

להכנת מילוי:

  • נקצוץ בצל ונטגן נוסיף 1/2 קילו בשר טחון, כפית אחת של מלח, כפית פפריקה, 1/2 כפית כמון 1/2 כפית פלפל שחור, פטרוזיליה קצוצה דק וכוסברה קצוצה ומעט סלרי שקצצנו (רק את חלק של העלים).
  • נטגן עד שהבשר מוכן וניתן לו להתקרר לפני שמתחילים לגלגל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.