במחבת עם כף שמן לטגן את הבצלים הקצוצים לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ.
להוסיף את הגזרים מגורדים גס ואת הגמבות חתוכות לקוביות קטנות.
לטגן 10-15 דקות לריכוך הירקות ולהניח בצד.
עם כף שמן לטגן את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע.
להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, חצי צרור שמיר קצוץ ואת הבצל הגמבה והגזר.
לתבל במעט מלח, קורט פלפל שחור, קורט בהרט, כפית כורכום ולבשל עוד 10 דקות.
להוסיף לסיר האורז שבישלנו ולערבב עם מזלג.