במיקסר עם וו לישה שמים חצי ק"ג קמח מנופה, חצי כוס סוכר, כף שמרים יבשים, ביצה, כוס מים פושרים ולבסוף נוסיף חצי כוס שמן ונלוש במיקסר 5 דקות.
נותנים מנוחה 10 דקות ואז נלוש שוב ל-5 דקות (סה"כ 3 פעמים) ונתפיח שעתיים.
נערבב את כל מרכיבי המילוי למשחה.
נחמם בינתיים תנור על 200 מעלות.
נחלק את הבצק ל-4 כדורים.
נפתח כל כדור לעלה דק ונמרח כל עלה מרבע המילוי, נגלגל לרולדה.
נקלע כל 2 רולדות לצמה, ונעביר לתבנית תנור, עם נייר אפייה.
נמרח חלמון מעורבב עם כפית שמן, ומעל שומשום.
נאפה עד שמשחים, בערך 20-25 דקות, אבל לעקוב!