Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פלפל חלפיניו כבוש ב-2 דקות
אחד המעדנים העוצמתיים ביותר שיקפיצו לכם כל ארוחה לרמה אחרת של טעם פיקנטי.
ציון
4.67
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
שולה אלימלך
ציוד
סיר קטן
צנצנת
המצרכים
▢
1
כוס
חומץ
▢
1
כוס
כוס מים
▢
2
כפות
מלח גס
▢
3
כפות
סוכר
▢
4
שיני
שום
אופן ההכנה
להרתיח את החומץ מים סוכר מלח והשום - עד המסת הסוכר והמלח ולכבות את הגז.
לחתוך כ 12 פלפל ירוק חריף לפרוסות דקות ולהוסיף לנוזלים.
לכסות עם משהו שלא ייתן לפלפולים לצוף להשאיר כחצי שעה - ולהעביר לצנצנת.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.