נמיס את השוקולד צ'יפס ביחד עם החמאת קקאו והשמן.
בקערה נשים את הביצים ביחד עם הקוקוס ונערבב.
נוסיף את תערובות השוקולד צי'פס שהכנו להקפיד לערבב כל הזמן עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה ללא גושים.
נשמן תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ ונוסיף אליה את התערובות.
נאפה למשך כ-30 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות ונבדוק שהעוגה מוכנה עם קיסם - נוציא ונקרר.
לאחר שהבסיס שוקולד שלנו התקרר נוסיף מעליו שכבה של קרם תות שהכנו.
לאחר שנפזר בצורה אחידה את הקרם על כל שכבת הבסיס נוסיף את שכבת הקרם וניל.
בעדינות נפזר בצורה אחידה את הקרם וניל מעל שכבת הקרם תות.
נכניס למקרר ל-5 שעות לפחות שהעוגה תתייצב.