Go Back
מתכון עוגת קפה

עוגת קפה קרה ללא סוכר וללא גלוטן

עוגת קפה לחה במרקם חלומי שהכי מושלמת לכל מכורי הקפה שבינינו
ציון 3.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית קוטר 18

המצרכים

  • 1 חבילה גבינת מסקרפונה 40% גד (250 גרם)
  • 2 כפיות קפה נמס (10 גרם)
  • 3 כפות אריתריתול סופר סוכר (36 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמנת מתוקה נטולת לקטוז שופרסל שמנת 38% להקצפה (250 גרם)
  • אינסטנט פודינג בטעם וניל סוויטנגו (30 גרם)

לקישוט (לא חובה):

  • שברי שקדים ואגוזים (לפיזור)

אופן ההכנה

  • מקציפים את השמנת עם הסופר סוכר והאינסטנט עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
  • בקערה נפרדת פותחים את המסקרפונה בעדינות עד שתהיה נוחה ולא נוקשה.
  • מוסיפים את התמצית וניל עם הנס קפה ומערבבים עד לספיגת הקפה והתמצית לחלק מהתערובת.
  • יש להוסיף את הקצפת בתנועות מעטפת לערבב וליצור תערובת אחידה.
  • להעביר לתבנית קוטר 18 ולהכניס למקפיא לשעתיים או למקרר לכ-4 שעות.
  • לקישוט אפשר לפזר שברי שקדים ואגוזים לא חובה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.