בקערה גדולה שמים את כל המצרכים חוץ מהקמח המלח ושמן זית. מערבבים, מוסיפים את הקמח והמלח, ומערבבים בכף עד שכל הקמח רטוב, מוסיפים שמן זית ומערבבים ביד 2-3 דקות לעיסה לא הומוגנית וזה בסדר. מכסים וממתינים 20 דקות.
מסירים את הכיסוי ומערבבים בידיים 3-4 דקות, מכסים וממתינים 20 דקות. לשים בפעם השלישית, מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל-24 או 48 שעות.
בהוראות הכנה המקוריות, רשום להוציא את כל העיסה, שהיא די דלילה, לתבנית תנור עמוקה מרופדת בנייר אפייה, ולתת לבצק שלושה קיפולים, איך שיוצא. פשוט משאירים אותו שיתפשט על כל התבנית של התנור, למשך שעתיים לפחות.
אחר כך, יוצקים על הבצק שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח גס ועם ראשי האצבעות עושים גומות חן על פני הבצק ושמים תוספות לפי בחירתכם.
הערה: לי יצא בצק ממש עבה, ולכן חילקתי אותו לשלושה חלקים לא שווים והמשכתי לפי המתכון, כל חלק עם תוספת אחרת. יצא בעובי מושלם.
מחממים תנור ל- 210 מעלות, בינתיים יוצרים גומות על פני כל הבצק לאורכו ולרוחבו, ומוסיפים מה שרוצים.
אופים בשלב תחתון של התנור, כאשר בכל פעם התבנית הגדולה נשארת בתנור לוהטת, וכל מה שעושים זה לגרור בכל פעם את נייר האפייה עם הבצק אל תוכה בזריזות