Go Back
מתכון לביבות גבינה

לביבות גבינה בתנור בריאות ומעלפות

מתכון מושלם של לביבות גבינה נטולות גלוטן וללא סוכר אפויות לפי שיטת התזונה הקטוגנית
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: ליאת דוד

ציוד

תבנית מאפינס

המצרכים

  • 1 קוביית גבינה בולגרית / פטה (250 גרם)
  • 1 קופסא גבינת פילדלפיה / גבינה לבנה (200 גרם)
  • גבינה צהובה גאודה / עמק / קשקבל (100-150 גרם )
  • 5-6 גבעולי עלי בזיליקום (או עשבי תיבול אחרים אורגנו, טימין פטרוזיליה וכו')
  • 5 ביצים ( L)
  • 1 כפית אבקת אפיה (ללא אלומניום)
  • ⅔-⅓ כוס קמח שקדים
  • מלח הימלאיה / אטלנטי (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)

אופן ההכנה

  • נגרד לתוך קערה גבינה בולגרית או פטה (אפשר גם למעוך במזלג).
  • נוסיף גבינת פילדלפיה, גבינה צהובה מגודרת ואת כל יתר החומרים נערבב.
  • נשמן תבנית מאפינס רק כדי ליצר צורה ללביבות אם נסדר בתבנית הם ישטחו ויתחברו אחת אל השניה.
  • נמלא במסת הלביבות לא עד למעלה.
  • נעביר לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לאפיה של כ 20 דקות או עד התייצבות והשחמה.

הערות וטיפים

לאחר שמוציאים מהתנור מצננים היטב לפני שמוציאים מהתבנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.