Go Back
מתכון קרקר

קרקר מושלם קרנצ'י ללא סוכר וללא גלוטן

מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½ כוס זרעי פשתן טחון
  • שומשום (50 גרם )
  • פרמזן מגורד (25 גרם )
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פסיליום
  • 2 כפות שמן זית
  • ½ כוס מים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • טימין (לפי הטעם)
  • צ'ילי (לפי הטעם)
  • טוסקנה (לפי הטעם)
  • קצח כמון שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נשים הכול בקערה ונערבב לתערובת אחידה.
  • על תבנית נניח נייר שאותו נשמן מעט.
  • נשפוך את התערובת למרכז התבנית עם מרית רטובה מעט נתחיל לשטח לצורה מלבנית לשכבה דקה .
  • נחמם תנור על חום של 170 מעלות ונאפה למשך כ-30 דקות או עד להתקשות של הקרקר אבל לא לשרוף אותו.
  • נוציא ונחתוך ונחכה שיתקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.