Go Back
מתכון פשטידת כרוב

פשטידת כרוב חלבית משגעת קלה וטעימה

מערבבים, אופים, מציפים את הבית בניחוחות משגעים ומתענגים עם פשטידת כרוב קלילה ובריאה.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 בצלים (בינוניים קצוצים)
  • ½ כרוב לבן (בינוני קצוץ דק)
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 ביצים (גודל L)
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות.
  • מוסיפים את הכרוב השום והמלח ומבשלים על אש בינונית עם מכסה עד שהכרוב מתרכך.
  • מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים את הביצים, הגבינה לבנה, הקמח תופח, כפית מלח ופלפל שחור.
  • מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180° במשך כ-50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת, מצננים ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.