נמיס את החמאת קקאו במיקרוגל .
בקערה נשים את כל המרכיבים למעט הביצים ונערבב.
נוסיף את החמאת קקאו לתערובת ושוב נערבב עד להטמעה מלאה של כל המרכיבים.
נוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
נחמם תנור לטמפרטורה של 200 מעלות אפיה רגילה לא טורבו.
ניקח תבנית קוטר 20 נשמן אותה מעט עם חמאה ונניח נייר אפיה באפן שיהיה מעל גובה התבנית ועוטף את כל הדפנות.
נאפה למשך כחצי שעה או עד להשחמה של העוגה.
נוציא ונקרר חמש שעות לפחות בטמפרטורת החדר.