נכניס לקערה את הגבינות, תרד קצוץ, וקצת מלח ופלפל שחור ונערבב היטב.
בקערה אחרת נערבב 3 ביצים עם חצי כוס שמן, חצי כוס חלב, ו 3/4 כוס מים.
נפרוס בתבנית משומנת 3 עלים של הבצק פילו ונבריש אותם בתערובת של הביצים.
נפזר מתערובת של הגבינות ונשים מעליהם 3 עלים של בצק פילו ונבריש אותם עם תערובת הביצים.
נמשיך כך עם השכבות עד שנגמרים הגבינות ונכסה עם העלי הבצק.
נבריש מעל העלים מתערובת הביצים ונפזר שומשום.
נחתוך לריבועים לפני האפייה.
נכניס לתנור ונאפה על חום של 200 מעלות עד להזהבה.