ממיסים את החמאה עם 3 כפות סוכר סוויטאנגו.
מניחים בקערה את כל המרכיבים היבשים ואז את הנוזליים.
מערבבים טוב טוב עד לקבלת תערובות אחידה ורכה לא נוזלית.
מחלקים את הבצק לכדורים כ 10 יחידות בנוניות.
בכלי עמוק מחממים שמן MCT עד 100 מעלות מורידים את הלהבה ללהבה בנונית עד קטנה לפי העין .
מרטיבים מעט את הידיים שהבצק לא ידבק .
מהכדורים יוצרים מעין בייגלה פשוט עושים לכדור חור באמצע מותחים מעט שיקבל צורה של בייגלה ומטגנים בשמן עמוק.
מטגנים עד להזהבה מושלמת לא לשרוף ולא למהר עם הטיגון .
יש חשיבות לטיגון איטי להשלמת הבישול.
מנחים את הספינג' על נייר סופג ומחכים שיתקרר.
מפזרים אבקת סוכר סוויטאנגו מכינים חליטת צמחים ונהנים מכל ביס.