Go Back
מתכון חזה עוף

חזה עוף משגע ועסיסי

ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 2 פרפרים חזה עוף שלם
  • 3 כפות דבש
  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • ¼ כוס שמן
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • 2 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה

  • ניקח 2 פרפרים של חזה עוף שלם מנוקים ושטופים ונחצה לחצי.
  • נוסיף 3 כפות דבש, 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, רבע כוס שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור גרוס, 2 גבעולי רוזמרין.
  • נעסה את חתיכות החזה ונשאיר בחומרי הרוטב לשעתיים במקרר לספיגת טעמים.
  • נכניס את חזה העוף לתבנית עם הרוטב לתנור במצב גריל.
  • נצרוב משני הצדדים עד קבלת צבע יפה.

הערות וטיפים

הצעת הגשה: נפרוס לפרוסות, להוסיף מעל קשיו קלוי ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.