לבשל עד ריכוך בסיר עם מים 4 תפוחי אדמה בגודל בינוני עם קליפה. לקרר, לקלף ולגרד על פומפייה גסה.
להוסיף רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור גרוס.
במחבת עם מעט שמן לטגן בצל קצוץ עד הזהבה יפה.
להוסיף פטריות קצוצות דק מקופסה או טריות ולהוסיף לבצל.
לתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
להמשיך לאדות עוד כ - 4 דקות תוך כדי ערבוב.
לקרר את התערובת ולהוסיף לתפוחי אדמה ולערבב היטב.