Go Back
בייגלה ביתי

בייגלה ביתי ללא גלוטן וסוכר

בייגלה ביתי מרכיבים איכותיים ובריאים, עם בצק מושלם ששווה את כל ההשקעה
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

המצרכים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 3 כפות שומשום
  • 2 כפות שמן MCT
  • 1 כפית קסנטאן גאם
  • 4-5 כפות מים פושרים (להרגיש את אחידות הבצק)
  • 1 כף חומץ תפוחים

אופן ההכנה

  • מניחים בקערה את החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את המרכיבים הנוזליים ולשים עד לקבלת עיסה נוחה ולא דביקה.
  • על תבנית יוצרים צורות בייגלים או מקלות (אפשר להרטיב מעט את הידיים, יותר נוח כשעובדים עם הבצק בצורות). מפזרים שומשום לקישוט ואפשר גם מעט מלח גס .
  • מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או עד להשחמה (לא לשרוף) בטמפרטורה של 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.