נטבול את העוגיות לוטוס בחלב 3 שניות בכל צד.
נסדר את העוגיות בתחתית התבנית צמודים.
נקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה יחד עם שליש כוס סוכר, רבע כוס חלב, פודינג וניל צרפתי עד לקבלת קצף יציב.
נוסיף בתנועת קיפול 4 כפות גבינה 9% או סקי וניל.
נשפוך הכל לתבנית וניישר.
נסדר שוב את העוגיות לוטוס במרווחים שווים על העוגה.
נחמם בקערת זכוכית 4 כפות גדושות של ממרח לוטוס כדי שיהיה נוזלי אך לא יותר מידי ונשפוך בין הביסקוויטים ומעל בזהירות.
נכניס למקפיא להתייצבות.