ניקח את המרכיב החשוב למנה שזה הדג סלמון נשמן אותו ונפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
נצרוב אותו בעדינות על הגב כחצי דקה.
עם מלקחיים נוריד את העור ונצרוב גם בצדדים ואז נניח על הבטן עוד דקה נוספת.
נוסיף עוד מעט שמן, רוטב צ'ילי מתוק, כף טריאקי, כף סילאן, 2 כפות סויה, ו 2 כוסות מים חמימים ונבשל את הדג 10 דקות על אש נמוכה.
נחתוך לקוביות / לפרוסות קטנות.
נשים בצלחת קודם את הפסטה על זה את הירקות ואז נפזר בנדיבות את הדג העסיסי.