Go Back
מתכון עוגת שוקולד ביסקוויטים

עוגת שוקולד ביסקוויטים קלה ללא אפייה

שוקולד, ביסקוויטים וקרם שמנת זזה השילוב הכי קטלני ומושחת שיש! עוגה די פשוטה שתפיל את האורחים מהרגליים
ציון 3.72 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: סוניה לוי

ציוד

תבנית 25X30
מיקסר

המצרכים

  • ביסקוויטים פתי בר (600 גרם )
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • 2 כפות ממרח נוטלה
  • ½2 חפיסות שוקולד מריר (250 גרם )
  • שוקולד חלב (20 גרם )

לגנאש:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל )
  • ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם )
  • 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )

אופן ההכנה

אופן הכנת העוגה:

  • בקערה עמוקה נשבור גס את הפתיבר בעזרת כלי או במעבד מזון.
  • נשפוך לתוך קלחת את השמנת, נביא לרתיחה ונכבה את הגז.
  • נוסיף את השוקולדים ונערבב עד להמסה.
  • נמזוג את בלילת השוקולד המומס אל קערת הביסקוויטים נערבב ונעביר לתבנית מלבנית.
  • נכניס למקפיא שעה להתייצבות.
  • נוציא מהמקפיא נשפוך מעל את הגנאש ונפזר סוכריות / שקדם / בוטנים / קוקוס.
  • נכניס שוב למקפיא לחצי שעה ונגיש.

אופן הכנת הגנאש:

  • מרתיחים במיקרוגל / גז את השמנת.
  • מסירים מהגז מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.