Go Back
מתכון פשטידת כרוב

‏פשטידת כרוב דיאטטית קל וטעימה

משלבת המון ירק מרענן ועסיסי, ועשירה בטעמים רכים ומצוינים בלי הקלוריות המיותרות
ציון 4.67 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: סיגלית ימין בהשראת דורית כהן

ציוד

סיר ‏ג׳חנון

המצרכים

  • 1 ‏כרוב (גדול)
  • 5 ‏ביצים
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 1 ‏בצל (גדול)
  • 3 ‏גזר
  • 5 כפות ‏קמח
  • 5 כפות מיונז /‏ 1 כפית שמן
  • ‏פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • ‏‏חותכים דק את הכרוב, ‏‏מוסיפים כפית מלח, ושמים בצד.
  • כשהכרוב ‏מתרכך לסחוט את הנוזלים.
  • ‏לקצוץ את הבצל והפטרוזיליה, לגרד את הגזר ‏בפומפייה גסה ‏ולהוסיף לכרוב ביצים קמח ‏ומיונז.
  • לטעום ‏אם חסר מלח ולתקן טעמים להוסיף פלפל שחור ולערבב.‏
  • ‏לשמן סיר ג׳חנון, ‏לשים על הגז ולחמם את השמן.
  • כשהשמן חם להוסיף את ‏הכרוב ‏לישר ולהשאיר על הגז 10 דקות.
  • ‏להכניס לתנור שחומם ‏מראש על חום של 180 מעלות ‏למשך 40 דקות עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.