מכניסים קילו סולת בקערה ומוסיפים כוס וחצי שמן חם.
מוסיפים שקית אבקת ווניל ו5 כפות אבקת סוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים מים פושרים ומעבדים את הבצק עד לקבלת בצק רך וקל לעבודה.
מחממים תמרים במחבת ומוסיפים מעט שמן ומים חמים, על אש נמוכה.
לוקחים חלק מהבצק ומשטיחים אותו עם מערוך.
עושים מלבן בגוגל 15+40 מורחים את התמרים ומגלגלים.
חותכים באלכסון עם סכין רטובה במים חמים.
מטגנים בשמן עמוק וחם ולא נוגעים בעוגייה עד שנקבל צבע בלונדיני.
מכינים סירופ ושופכים על העוגיות.