Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגיות עבאדי ללא גלוטן וללא סוכר
פריכות, מתפוררות בפה, מלוחות בדיוק במידה ואין מצב להסתפק רק בעוגיה אחת או שתיים.
ציון
5
על ידי דירוג אחד
באדיבות:
ליאת דוד
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
2
כוסות
קמח שקדים
▢
1
כפית
מלח אטלנטי
▢
2-3
כפות
שומשום
▢
3
שמן זית
▢
5
כפות
מים קרים
▢
1
ביצה
(L)
▢
1
כפית
פסיליום
אופן ההכנה
מניחים את כל היבשים בקערה ויוצרים גומה.
מוסיפים ביצה שמן זית, מים ומערבבים לקבלת בצק אחיד.
יוצרים נחשים מהם יוצרים עיגולים.
מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות ל 15-20 דקות.
הערות וטיפים
אפשר להוסיף במקום המלח כף שתיים ממתיק כמו אלולוז או סוויטאנגו.
אפשר לגוון בטעמים להחליף את השומשום בזעתר או קצח.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.