מקציפים 6 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר.
מערבבים בקערה 6 חלמונים, 1/4 כוס סוכר תפוזים ושמן.
מוסיפים בעדינות לחלבונים המוקצפים, ומערבלים בתנועות קיפול.
מוסיפים את את השוקולד, האגוזים, הקמח, הקוקוס ואבקת האפייה.
שופכים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 / תבנית מלבנית חד פעמי שריססנו בשמן.
אופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות.
מרטיבים את העוגה איך שמוציאים מהתנור בנס קפה חם ומניחים את העוגה להתקרר.
אפשר להגיש כמו שהיא עד לשלב הזה, מאוד טעימה, או להקציף שמנת מתוקה עם החלב, האינסטנט והנס קפה.
מצפים את העוגה ומעטרים בשוקולד מגורד.
אם מכינים בתבנית עגולה, אפשר לחתוך באמצע ולצפות מבפנים ומבחוץ - אפשר גם בתבנית מלבנית ללא קצפת.