Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג לפסח טעימה ועסיסית
קבלו אותה יפה ורכה, נימוחה ועסיסית, ולא פחות חשוב – קלה בטירוף ומוכנה בצ'יק צ'אק.
ציון
5
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
אורה ארגוב
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבסיס:
▢
½
כוס
שמן
▢
1
כוס
סוכר
▢
¾
כוס
מים פושרים
▢
1
כוס
פרג טחון
(טרי)
▢
1
כוס
קמח מצה
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
3
כפות
קוקוס
▢
3
ביצים
לגנאש:
▢
½
מיכל
שמנת מתוקה
(125 מ"ל)
▢
1
חפיסה
שוקולד מריר
(100 גרם)
אופן ההכנה
נשים בקערה לפי הסדר את השמן סוכר ומים ולטרוף במטריפה.
נוסיף את הפרג, קמח, אבקת אפייה וקוקוס.
נטרוף 3 ביצים ונוסיף.
נשמן מעט את התבנית ונכניס לתנור ל כ 30 דקות - ולבדוק עם קיסם.
ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה ומכינים את הגנאש ומצפים.
הערות וטיפים
ניתן גם לשים בכלי מתאים למיקרו ולהכניס ל 8 דקות על חום גבוהה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.