Go Back
מתכון עוגת פרג לפסח

עוגת פרג לפסח טעימה ועסיסית

קבלו אותה יפה ורכה, נימוחה ועסיסית, ולא פחות חשוב – קלה בטירוף ומוכנה בצ'יק צ'אק.
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבסיס:

  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס מים פושרים
  • 1 כוס פרג טחון (טרי)
  • 1 כוס קמח מצה
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 3 כפות קוקוס
  • 3 ביצים

לגנאש:

  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • נשים בקערה לפי הסדר את השמן סוכר ומים ולטרוף במטריפה.
  • נוסיף את הפרג, קמח, אבקת אפייה וקוקוס.
  • נטרוף 3 ביצים ונוסיף.
  • נשמן מעט את התבנית ונכניס לתנור ל כ 30 דקות - ולבדוק עם קיסם.
  • ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה ומכינים את הגנאש ומצפים.

הערות וטיפים

ניתן גם לשים בכלי מתאים למיקרו ולהכניס ל 8 דקות על חום גבוהה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.