Go Back
מתכון קציצות פרסה

קציצות פרסה כשרות לפסח

מתכון קל ומהיר לקציצות פריכות ומפנקות שישדרגו לכם את החג פי מאה.
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: תילי טובה

ציוד

סיר בישול בינוני
מחבת לטיגון

המצרכים

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 3 פרסה (גדולים)
  • 1 גבעול סלרי ומעט עלים (אפשרי)

לפירה:

  • 2 תפוחי אדמה
  • 4 ביצים
  • ½ כוס קמח מצה
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • בהרט (מעט )
  • כוסברה (מעט )

אופן ההכנה

  • ניקח 3 פרסה גדולים (החלק הלבן) נקיים ושטופים, נפרוס ונכניס לסיר עם מים לבישול ארוך או חצי שעה בסיר לחץ.
  • נוסיף גבעול סלרי ומעט עלים - לא חובה.
  • נעביר למסננת - חשוב לתת לזה זמן להורדת הנוזלים כי יוצא המון מים. ניתן ללחוץ עם כוס מעל ולעזור בסחיטת הנוזלים.
  • נעשה פירה מהרכיבים לפירה, ניתן גם לעשות בלי בשר עבור הצמחוניים.
  • נערבב היטב ונעשה קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.