בזמן הצלייה מכינים את רוטב השוקולד: מניחים את שמן הקוקוס המומס, אבקת הקקאו, חלב השקדים/סויה וסירופ המייפל בקערה, שתכיל את האגוזים בהמשך, ומערבלים עם מטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה ללא גושים.
מרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית קטנה כמו זו של אינגליש קייק נמוכה, מוסיפים את האגוזים הקלויים, החמוציות והקוקוס הטחון אל קערת הרוטב ומערבבים לציפוי מלא של כל הרכיבים.
יוצקים את המסה אל התבנית המוכנה (בשלב זה שמן הקוקוס מעט מתקשה וזה בסדר) משטחים ומהדקים היטב אל תחתית התבנית.
מכניסים למקפיא למשך כחצי שעה-ארבעים דקות, מוציאים ופורסים אצבעות. עד להגשה שומרים במקרר או במקפיא בקופסא אטומה