Go Back
מתכון עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים בסגנון בוטיק

קבלו מתכון קל וברור להכנת עוגה יפיפייה ומרשימה, שאפשר להכין בקלי קלות. 
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: קרן חביב

ציוד

תבנית קפיצית קוטר 24

המצרכים

  • 2 שרוולים ביסקוויטים
  • 2 כוסות חלב
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )

אופן ההכנה

  • משמנים בחמאה תבנית קפיצית קוטר 24 ומניחים שקף מסביב - לשמן את השקף והתחתית עם חמאה.
  • נטבול כחבילת ביסקוויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשרות, אז חלב רגיל עם מעט נס קפה).
  • נסדר בדפנות התבנית כשהביסקוויטים עומדים.
  • לפורר כחצי חבילה לפירורים גסים לשכבה בתחתית ולטפטף מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר.
  • להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם אינסטנט פודינג עד שתתקבל קצפת יציבה.
  • לפורר חצי חבילת ביסקוויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
  • לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.