משמנים בחמאה תבנית קפיצית קוטר 24 ומניחים שקף מסביב - לשמן את השקף והתחתית עם חמאה.
נטבול כחבילת ביסקוויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשרות, אז חלב רגיל עם מעט נס קפה).
נסדר בדפנות התבנית כשהביסקוויטים עומדים.
לפורר כחצי חבילה לפירורים גסים לשכבה בתחתית ולטפטף מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר.
להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם אינסטנט פודינג עד שתתקבל קצפת יציבה.
לפורר חצי חבילת ביסקוויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.