את כל החומרים הרטובים נכניס למיקסר כולל השמרים, ערבוב קל ולהוסיף את הקמח.
לערבל במיקסר 7-8 דקות הבצק יוצא מעט דביק, לא לחשוש רק לקמח מעט מעל - לכסות ולהתפיח שעה ורבע.
לחלק את הבצק ל- 10 כדורים להעזר תמיד בקמח במשטח ומעליו, כל כדור נפתח לעלה בעובי חצי ס"מ.
נמרח על כל עלה מעט חמאה רכה, ונסגור מעליו עוד עלה.
נכין קבוצה של 5 כדורים, ולאחר מכן עוד 5 כדורים - בסה"כ קיבלנו 2 קבוצות של עלים מרוחים עם חמאה.
נרדד כל קבוצה לעלה אחד גדול בעובי של חצי ס"מ (לא לשכוח לקמח משטח וגם מעל כי הבצק מאוד רך).
נחתוך את העלה ל-3 פסים ואת הפסים נחתוך למשולשים.