מקציפים את החלבונים במיקסר עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה שנייה נערבב את החלמונים עם השמן, שוקולית ,חצי כוס שמנת מתוקה, ורבע כוס מים רותחים.
להוסיף את הקמח התופח לפסח - או במידה ואין- את קמח המצה והקורנפלור.
להוסיף 2 כפיות אבקת אפייה ולערבב עם מטרפה.
להעביר בחלקים ולקפל בעדינות את החלבונים המוקצפים אל תוך הקערה.
להעביר לתבנית 22 או 24 משומנת היטב.
לדפוק את התבנית על השיש כמה פעמים שישתחרר האוויר התפוס, לחכות 10 דקות, ולהכניס לתנור.
לאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות בערך 40 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים.
לכבות את התנור, לפתוח את הדלת, לשים מגבת בחריץ ולהשאיר את העוגה עוד כ 30 דקות.