Go Back
מתכון שוקובו

שוקובו אישי כשר לפסח

מתכון מושלם של שוקובו אישי כשר לפסח ונטול גלוטן שהוא פשוט חגיגת טעמים מופלאה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית סיליקון שקעים
תבנית אפייה בינונית
שקית זילוף

המצרכים

לכדורי שוקולד:

  • ½ קופסא שוקולד השחר (250 גרם)

לעוגה:

  • 3 ביצים ( M)
  • ½ כוס סוכר
  • מלח (קורט )
  • ½ כפית תמצית שקדים
  • 2 כוסות שקדים (טחונים)
  • 1 כף גדושה קונפלור
  • ½ שקית אבקת אפיה (5 גרם)

לקצפת:

  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

להכנת הכדורים:

  • נכניס ½ קופסא שוקולד השחר לשקית זילוף נמלא בתבנית סיליקון כדורים קטנים ונכניס למקפיא.

להכנת העוגה:

  • נקציף את הביצים עם הסוכר התמצית שקדים והמלח עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  • בתנועת קיפול נוסיף את הקורנפלור האבקת האפייה והשקדים הטחונים.
  • נמזוג לתבנית בינונית משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש על 180° כ-10 דקות.
  • נקרר היטב ולאחר מכן בעזרת קורצן נקרוץ 15 עיגולים.
  • את השארית של העוגה לפורר לפרורים.

להכנת הקצפת:

  • 1 כוס שמנת מתוקה כף גדושה אינסטנט פודינג וניל 1 כף סוכר נקציף לקצף יציב.
  • על בסיס העוגייה נניח שוקולד קפוא נזלף קצפת ונגלגל בפירורים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.