לוקחים קקאו ושמים אותו בסיר קטן, יחד עם שוקולית, מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר.
לאחר מכן נערבב ואז נכניס מחמאה ונניח לזה להתקרר.
נפריד את הביצים ואז לאחר מכן את החלבונים נקציף עם סוכר של סוכר בהדרגתיות עד לקבלת קצף גמיש.
נחזור לתערובת השוקולד שלנו ונעביר את החלמונים לקרה ונערבב במהירות.
נוסיף את הקמח והקונפלור ונערבב שלא יהיו גושים. לאחר מכן ניקח 2 כפות מהקצף.
נכניס לתערובת השוקולד ונערבב עם שאר הקצף שנשאר נוסיף את הקוקוס ועכשיו נרכיב את העוגה.
נשמן את התבנית ונשים מתערובת השוקולד שליש ואז בעזרת כף רטובה נשטח.
לאחר מכן נשפוך לאט את הקוקוס ונמשיך לשטח בעזרת הכף.
נאפה בחום של 180 מעלות למשך כ-40 דקות.