Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת סולת עסיסית בקלי קלות
קבלו מתכון פשוט וברור להכנת עוגה מושלמת לבוקר לצד תה או כוס הקפה.
ציון
3.70
על ידי
10
דירוגים
באדיבות:
צילום: שרה יוסף
ציוד
תבנית פיירקס מרובעת / אפייה בינונית
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
3
כוסות
סולת
▢
¾
כוס
סוכר
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
▢
גרידת לימון / תפוז
(מעט )
▢
½
כוס
קמח
▢
½
כוס
קמח שקדים
▢
½
כוס
מים רותחים
▢
2
שקיות
אבקת אפיה
(20 גרם)
לסירופ:
▢
2
כוסות
סוכר
▢
3
כוסות
מים
▢
1
שקית
סוכר וניל
▢
1
לימון
(סחוט)
אופן ההכנה
נשים את כל הרכיבים חוץ מהמים בקערה ונערבב היטב.
את המים נוסיף לאחר הערבוב, ונפזר שקדים שלמים.
נשמן תבנית ונכניס לתנור על חום של 180 מעלות.
אחרי 15 דקות נוציא מהתנור ונסמן חיתוך של העוגה ונמשיך לאפות.
נבדוק עם קיסם שזה יבש העוגה מוכנה.
להכנת הסירופ:
נבשל על הגז את המצרכים של הסירופ, ומקררים.
כשהעוגה מוכנה שופכים את הדבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.