Go Back
מתכון עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא סוכר וגלוטן

להכין בקלי קלות ובאין זמן, עוגה מושלמת, ובמיוחד לשבת. יוצאת רכה וגבוהה.
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: טליה יקוטי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לעוגה:

  • 2 בננות
  • ½ כוס קמח שיבולת שועל
  • 2 ביצים
  • ½ כוס חלב שיבולת שועל ללא סוכר
  • ¼ כוס סילאן ללא סוכר
  • 1 כף קקאו
  • ½1 כפות אבקת אפייה

לציפוי:

  • חבילה שוקולד ללא סוכר (100 גרם - מומס)
  • סילאן ללא סוכר (מעט)
  • חלב שיבולת שועל ללא סוכר (קצת )

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • נכניס לקערה 2 בננות מרוסקות, חצי כוס קמח שיבולת שועל, 2 ביצים, חצי כוס חלב שיבולת שועל ללא סוכר, רבע כוס סילאן ללא סוכר, כף קקאו, כף וחצי אבקת אפייה, ונערבב הכל היטב.
  • נשים את התערובת בתבנית ונאפה בתנור על חום של 170 כחצי שעה.

להכנת הציפוי:

  • נמיס שוקולד ללא סוכר ונערבב עם סילאן ללא סוכר וקצת חלב שיבולת שועל ללא סוכר.
  • נשפוך על העוגה בצורה אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.