להכין בקלי קלות ובאין זמן, עוגה מושלמת, ובמיוחד לשבת. יוצאת רכה וגבוהה.
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: טליה יקוטי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
לעוגה:
2בננות
½כוס קמח שיבולת שועל
2ביצים
½כוס חלב שיבולת שועל ללא סוכר
¼כוס סילאן ללא סוכר
1כף קקאו
½1כפותאבקת אפייה
לציפוי:
חבילהשוקולד ללא סוכר (100 גרם - מומס)
סילאן ללא סוכר(מעט)
חלב שיבולת שועל ללא סוכר(קצת )
אופן ההכנה
להכנת העוגה:
נכניס לקערה 2 בננות מרוסקות, חצי כוס קמח שיבולת שועל, 2 ביצים, חצי כוס חלב שיבולת שועל ללא סוכר, רבע כוס סילאן ללא סוכר, כף קקאו, כף וחצי אבקת אפייה, ונערבב הכל היטב.
נשים את התערובת בתבנית ונאפה בתנור על חום של 170 כחצי שעה.
להכנת הציפוי:
נמיס שוקולד ללא סוכר ונערבב עם סילאן ללא סוכר וקצת חלב שיבולת שועל ללא סוכר.
נשפוך על העוגה בצורה אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.