נוסיף לחלבונים את צבע המאכל ונערבב טוב טוב.
ננפה ביחד את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים.
נשפוך את החלבונים על תערובת אבקת הסוכר והשקדים הטחונים.
את המים והסוכר נביא לרתיחה של 118 מעלות.
כאשר הסירופ מתחיל לרתוח ומגיע לטמפרטורה של 115 מעלות נתחיל להקציף בנפרד את כמות החלבונים השנייה עד לקבלת קציפה רכה. נזלף באיטיות את הסירופ לתוך קערת המיקסר עם החלבונים ונקציף עד לקבלת קציפה חזקה במיוחד ( לפחות 10 דקות).
נקפל את המרנג שהתקרר לתוך התערובת הראשונה שיצרנו קודם (החלבונים אבקת הסוכר ואבקת השקדים עם צבע המאכל) עד שנקבל מרקם אחיד ונעביר לשקית זילוף עם צנתר חלק.
נזלף עיגולים על תבנית עם נייר אפייה בקוטר של חמישה ס"מ.
על מנת להקל אני מדפיסה עיגולים בקוטר הנ''ל על דף ומניחה את הדף מתחת לנייר אפייה ואז מתחילה לזלף.
נשאיר את המקרונים להתייבש מינימום 30 דקות עד שהם מקבלים קרום יבש (זה מה שנותן לנו את ה"רגל" של המקרון).
בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו נאפה את המקרונים ל כ-12 דקות, כאשר באמצע האפייה נפתח את התנור ונסובב את התבנית.