במיקסר מקציפים 5 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר עד לקבלת קצף לבן ותפוח.
נכניס לקערה 3/4 כוס שמן, כוס ורבע מיץ תפוזים, 2 כפות רום, להנמיך את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה.
בקערה אחרת נערבב 3 כוסות קמח תופח, 5 כפות שוקולית / 3 כפות קקאו 1 כפית סודה לשתייה.
נעצור את המיקסר ונוסיף את היבשים ומפעילים ל -4 סיבובים נוספים עד שכל הקמח נכנס לתערובת.
נשפוך בעזרת מרית את הכל לתבנית משומנת.
נכניס לתנור ונאפה על חום של 170 למשך 45 דקות.