Go Back
מתכון עוגת יוגורט

עוגת יוגורט ודובדבנים

יוגורט ודובדבנים זה תמיד שילוב מנצח, בגלל זה הבאנו לכם מתכון קל ומהיר.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 גביעי יוגורט
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס סוכר (עוד כוס)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון (מעט )
  • 1 חופן דובדבנים / פירות יער (קפואים - לשטוף ולסנן היטב)

אופן ההכנה

  • נטרוף בקערה גדולה אחת עם מטרפה את הקמח, ביצים ושמן.
  • נוסיף להם את היוגורט, סוכר ותמצית הווניל.
  • נערבב טוב טוב עד להטמעת הקמח ושלא לא יישארו לנו גושים.
  • נוסיף את הדובדבנים וניתן ערבוב קטן.
  • עכשיו לשמן היטב שתי תבניות אינגליש קייק.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות למשך כ 35-40 דקות (לנעוץ עם קיסם ולבדוק).
  • להוציא עוגה שתצטנן ולפזר באבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.