ממיסים על בן מארי שוקולד לבן בתוך שמנת מתוקה עד שהשוקולד מומס, מורידים מעל הגז ומצננים בערך 20 דקות.
מכניסים את הג'לטין עם המים למיקרוגל ל- 10 שניות.
מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת השוקולד ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את המילוי (הקצף היציב) ומקפלים פנימה.
מחלקים את תערובת המוס ל 3 קערות.
ממיסים במיקרו 150 גרם שוקולד מריר/חלב (ניתן גם על בן מארי).
3/4 מכמות השוקולד המומס מכניסים לאחת הקערות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה שוב.
1/4 מכמות השוקולד המומס שנותר, מוסיפים לקערה השנייה ומערבבים היטב.