נפריד 6 ביצים ונקציף בקערה נפרדת 6 חלמונים עם כוס סוכר וכפית נס קפה.
בקערה נפרדת נשים כוס אגוזים קצוצים גס, כוס קוקוס, 100 גרם שוקולד מריר אפשר להכניס לשקית אוכל ולשבור גס עם פטיש שניצל 1 אבקת אפייה ונערבב היטב הכל..
את הנוזל נשפוך לקצף ביצים ואחר כך את היבשים לא נערבב הרבה אלא קצת עם המיקסר ואחר כך עם כף בצורת עטיפה.
נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 למשך 45 דקות.
נבדוק עם קיסם אחרי 40 דקות שהעוגה אפויה.
לאחר האפייה נקרר ומחצה את העוגה.
נקציף קצפת צמחית עם 2 כפות אבקת סוכר, נמלא את העוגה ונסגור.
ניקח כוס מים רותחים עם כף נס קפה נערבב נשפוך על העוגה.