נתחיל במרכיבים לבצק. נערבל לבצק חלק, ואם יש צורך להוסיף מעט מים.
נוציא חצי מכמות הבצק ונתפיח בקערה מקומחת.
לבצק הנותר נוסיף חצי כוס קקאו ונתחיל לערבל ונוסיף לו מעט מים ( 2 כפות) עד לקבלת בצק חום ונתפיח ל-45 דקות.
נחלק 200 גרם חמאה לשניים. נשים כל 100 גרם בנייר אפייה ונקפל אותו למלבן 20*20. ואז נקפיא 20 דקות.
נפתח את הבצק הלבן ונרדד למלבן ארוך של 25*60. נניח את החמאה הקפואה באמצע הבצק.
יש לקפל מצד שמאל עד לאמצע ואז לקפל מצד ימין עד לאמצע ולסגור כמו ספר ונניח במקרר שעה.
כך נעשה גם עם הבצק החום.
נפתח את הבצק לאחר הקירור ונניח בצד ונפתח את הבצק השני גם - נניח אחד על השני ונרדד מעט בכדי לאחד אותם.
אפשר להכין רוגלכים או קרואסונים - ולהתפיח 40 דקות.
נאפה בתנור על חום של 170 מעלות , כ-20 דקות לבודדים, וכ-30 דקות לעוגה.