בקערת המיקסר שמים את הקמח, החמאה, משחת המאחלב והשמרים.
מערבלים עד שהתערובת נעשית פירורית.
מוסיפים את השמן והמלח ומערבלים כחצי דקה נוספת.
מוסיפים בהדרגה את המים, עד שמתקבל בצק מעט דביק.
אם המרקם של הבצק יחסית יבש, מוסיפים חצי כוס מים נוספת.
מעבירים את הבצק לקערה רחבה. מכסים אותה במגבת ומתפיחים את הבצק לפחות כשעה,( ביום קר, יותר).
מניחים בצלחת עמוקה את השומשום ובצלחת נפרדת את הביצה הטרופה.
לוקחים חתיכת בצק בגודל כדור טניס, ומרדדים לנקניק יחסית דק (בערך בעובי של חצי ס"מ).
חותכים את הנקיק לרצועות באורך 12 ס"מ לערך. מהדקים את הקצוות של כל רצועה זה לזה ומניחים על מגש.
חוזרים על הפעולה עד שנגמר כל הבצק.
מברישים את החישוקים בביצה וטובלים אותם בשומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170-180 מעלות לכ-25-30 דקות, תלוי בתנור.