Go Back
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד

בראוניז שוקולד טופיפי

מתכון קל להכנת מאפינס שוקולד עם ברואניז וטופיפי! קינוח ייחודי ומרשים!
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

תבנית שקעים סילקון
מיקסר

המצרכים

  • 2 חבילות חמאה (200 גרם)
  • שוקולד מריר מטבעות / 2 חפיסות רגיל (200 גרם קצוץ דק)
  • 4 ביצים (M)
  • סוכר לבן (200 גרם )
  • מלח (קורט )
  • קמח רגיל (170 גרם )
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מחית וניל
  • 1 חבילת טופיפי (125 גרם)

אופן ההכנה

  • נמיס במיקרו חמאה + שוקולד מריר בפולסים קצרים עד שהתערובת הופעת להומוגנית.
  • נקציף במיקסר ביצים ביחד עם הסוכר , הקצפה מהירה עד שהתערובת הופכת לנפוחה ובהירה.
  • נאחד בתנועות קיפול את הביצים והשוקולד ונוסיף מחית וניל ומלח.
  • לנפות אל התערובת קמח, לערבב בתנועות קיפול.
  • נעביר את המסה של הבראוניז לשקעים, ונניח טופיפי בכל שקע מעט ללחוץ אל תוך התערובת.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל 15 דקות.
  • נוציא ונניח להתקרר בחוץ ורק לאחר 20 דקות לנסות לחלץ מהתבנית.

הערות וטיפים

אני העברתי את המסה לשקית זילוף מאחר והשתמשתי בתבנית שקעים, השקעים מעט קטנים כך שקל יותר להעביר את המסה באמצעות שקית זילוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.