Go Back
מתכון עוגת תפוזים

עוגת תפוזים ספוג אוורירית ומושלמת

 עוגה ביתית ישר מהלב שהכי מתאימה לבוקר חלומי עם עיתון ביד וכוס קפה ביד השנייה.
ציון 3.91 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: אוריה אלמקייס קדושים

ציוד

4 תבניות אינגליש קייק
כוס: חד פעמית קרה

המצרכים

  • 7 ביצים (מופרדות)
  • 2 כוסות סוכר
  • כוס שמן
  • ½2 כוסות קמח מנופה
  • ½1 כוסות מיץ תפוזים (סחוט טרי)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף במיקסר את החלמונים (הצהוב) עם כוס סוכר.
  • בהדרגה נוסיף את השמן, ואז את הקמח ואת אבקת האפייה.
  • אחרי שהכל מעורבב נוסיף את מיץ התפוזים שסחטנו ונערבב הכל יחד.
  • בקערה נפרדת נקציף את החלבונים הלבן של הביצה עם הכוס סוכר שנשארה.
  • בתנועות קיפול נערבב את 2 התערובות.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות.

הערות וטיפים

כשהעוגה מוכנה, נכבה את התנור ונשאיר בפנים עד קירור אחרת מאבדת מהצורה היפה שלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.